Excite

Partytent huren: waar is dat feestje?

Partytenten zijn er in alle afmetingen en modellen. Van belang is natuurlijk wel dat ze voldoende stabiel en stevig zijn opdat je party niet wordt bedorven door een partytent die is gaan vliegen.

Ook het opzetten van zo'n feesttent is van belang: niet te ingewikkeld graag want bij een gehuurde partytent is het wel de bedoeling dat je dat zelf doet.

Partytent huren: wat kost dat zoal? Dat valt best mee: afhankelijk van de grootte van de partytent die je nodig denkt te hebben, van 16 tot 32 vierkante meter, moet je toch denken aan circa 45 tot 65 euro voor een weekend. Heb je ze langer nodig (bijvoorbeeld tijdens een voetbaltornooi) dan moet je circa 80 euro betalen voor een week. Voor een gewone, standaard partytent, want er zijn ook luxe uitvoeringen...

Daarnaast kun je bij de meeste verhuurbedrijven van partytenten ook terecht voor verwarming, feestverlichting, statafels, stoelen en glazen, ja zelfs de vloer. En misschien heb je ook nog een toiletwagen nodig? Voor de catering moet je meestal zelf zorgen. De betere verhuurzaken bieden echter ook catering aan. Wel ruim op tijd reserveren natuurlijk!

Kortom: een partytent huren is makkelijk zat en de kosten swingen echt niet de pan uit! En een verhuurder bij jou in de buurt vinden is ook een fluitje van een cent: op tientallen websites bieden ze hun diensten aan.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019