Excite

Partytenten huren in Nederland

Partytenten huren en verhuren is een lucratieve zaak en daarom is er heel wat aanbod.

Ga je prijzen vergelijken, dan zie je al snel dat partytenten huren soms even duur is als kopen! Ben je dus handig, heb je hulp en kan je de partytent ergens bewaren, dan is een partytent kopen een heel interessante optie.

Als je partytenten gaat huren, krijg je wel een hoop extra en dus ook waar voor je geld. Zo komen er gespecialiseerde mensen langs die je tent op jouw locatie af komen leveren en zij zetten de tent in een mum van tijd voor je op. Dit vergt best wat training. Dus ben je niet zo handig, laat het dan voor je doen. Bij de huur hoort een contract, kijk daarin nauwkeurig na wie precies verantwoordelijk is voor het opbouwen en het afbouwen van de partytent.

Het aanbod aan verhuurders verschilt per regio. Vaak moet je een kilometervergoeding betalen, dus zoek eerst in de provincie van de locatie waar je de tent wilt hebben op bijvoorbeeld partytenten.verzamelgids.nl. Toch loont het de moeite ook verder te kijken in naburige provincies. De grootste verhuurders, zoals Kitty Entertainment, Toptent en Partymeester zijn in heel Nederland actief.

Let niet enkel op de prijs en de afstand, maar ook op het aanbod aan tenten. Hebben ze het type tent dat je in gedachte had? Is de juiste grootte op voorraad op de dag dat jij ze nodig hebt? Uit welk materiaal is de tent gemaakt met het oog op brandveiligheid? Heeft het bedrijf voldoende klantvriendelijkheid en ervaring met het opzetten van tenten? Het laatste wat je wilt is namelijk een tent die weg kan waaien of, erger nog, op je bezoekers terecht komt terwijl je feest op volle gang is.

Verhuurders van partytenten zijn er genoeg, maar slechts een handvol voldoen aan alle eisen. Bekijk dus niet enkel de website voor je de tent boekt, maar bel het bedrijf ook gerust even op om er zeker van te zijn dat je met professionals te maken hebt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019