Excite

Accessoires van pieces in een online shop kopen

Een overzicht van de leukste accessoires en producten vind je op de site van Pieces zelf. Je kunt daar ook opzoeken waar je de artikelen van Pieces kunt kopen. Niet alleen in winkels van Pieces zelf, ook winkels van Vero Moda en Only verkopen Pieces accessoires. Dat zorgt ervoor dat je Vero Moda, Only en Pieces perfect kunt combineren. Maar helaas heeft Pieces geen online shop. Toch kun je de populaire accessoires online kopen.

Sans-online.nl is een online shop die kleding van verschillende merken verkoopt. En Pieces hoort daar natuurlijk ook bij. De collectie is zeer uitgebreid: je vindt niet alleen accessoires, maar ook jurken, t-shirts en leggings kun je via deze shop bestellen. Bestel je boven de tien euro? Dan hoef je geeneens verzendkosten te betalen. En plaats je je bestelling voor vier uur 's middags, dan kun je de volgende dag al van je aankopen genieten.

Ook bij Zalando.nl kun je accessoires en kleding van Pieces kopen. Het is wat lastiger om hier de leukste kleding van Pieces te vinden, omdat er op een pagina veel resultaten in een keer worden gegeven. Om het zoeken makkelijker te maken, kun je wel sorteren op categorie of prijs. Het voordeel van Zalando is dat je geen verzendkosten betaalt en je hebt zelfs honderd dagen de tijd om je spullen gratis te retourneren.

Heb je geen Pieces in de buurt? Dan kun je met deze online shops toch de leukste accessoires van Pieces bestellen en combineren met je kleding van Vero Moda of Only.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020