Excite

Patronen voor poppenkleertjes om te breien: gratis en voor niets

Tegenwoordig wordt er voornamelijk gebreid voor de leuk en niet meer omdat er zo nodig een trui nodig is. Er worden veel knuffels en poppen gebreid, maar ook poppenkleertjes. Zo kan de pop een hele nieuwe outfit aan.

Patronen voor poppenkleertjes om te breien die gratis zijn, zijn veel te vinden op internet. Hieronder vind je een overzicht met een aantal van die websites.

Breikraam.nl

Op de site van de Breikraam staan verschillende patronen voor het breien van een popje en de daarbij behorende kleertjes. Ook staan er patronen op voor het breien van knuffels. De patronen zijn gratis en je hoeft je niet op de website te registreren om de patronen te kunnen downloaden. Er is wel een Acrobat Reader nodig van Adobe om de patronen te kunnen lezen. Deze is gratis te krijgen op de site van Adobe.

Wollyonline.nl

Op het blog wollyonline.nl zijn patronen te vinden die geschikt zijn voor Baby Born-poppen. Je kunt onder andere patronen voor de volgende kledingstukken vinden: een jasje, een lange broek, een truitje en een broekje. Dit is genoeg voor een hele garderobe voor de pop. Hij of zij kan nu elke dag wat anders aan krijgen.

Hobbydoos.nl

Op de site hobbydoos.nl zijn een hoop gratis breipatronen te vinden. Niet alleen voor het breien van poppenkleertjes, maar ook voor andere dingen. Er staat wel een jasje op voor een Baby Born-pop.

Patronen in een andere taal

Naast deze waslijst van Nederlandse sites met patronen, heb je ook nog sites als Ravelry.com waar je een hoop gratis breipatronen kunt vinden voor poppenkleertjes. Let er wel op dat dit een Engelstalige website is, dus de patronen zijn ook in het Engels.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021