Excite

Poster kopen voor aan de muur

Ben je op zoek naar iets voor aan de muur, maar kun je nog geen keuze maken? Door een poster te kopen los je in een keer alle interieur problemen op. Offline en online posterwinkels hebben een breed assortiment aan ontwerpen, zodat er voor iedere smaak wat tussen zit. Kies uit grafische prints, oude reclameposters, fotografie tot beroemde kunstwerken die alleen maar in het museum hangen. Of nog leuker: maak je eigen ontwerp!

Online poster kopen

Het moet gezegd, de grootste collectie posters vind je online. Er zijn verschillende posterwinkels die het checken waard zijn, zoals allposters.nl, posters.nl en postersland.nl. Je kunt hier eenvoudig een ontwerp uitzoeken dat je aanstaat, en op verschillende formaten laten afdrukken en thuis laten bezorgen.

Poster maken

Uit het bestaande assortiment van online posterwinkels kun je vaak de poster zelf maken naar jouw wensen. Van veel drukken zijn verschillende formaten verkrijgbaar. Daarnaast kun je veelal variëren in het soort papier. Dit is belangrijk met het oog op de plaats waar je de poster gaat ophangen: op een zonnige plek zul je geen poster met glimmend papier moeten hebben hangen. Bij sommige posterwinkels kun je een bijpassende lijst aanschaffen. Zo komt je nieuwe aankoop goed tot zijn recht. Uiteraard betaal je dan vaak een meerprijs en wordt een poster kopen soms een prijzige aanschaf.

Poster printen

Heb je zelf een ontwerp gemaakt voor aan de muur, en wil jij je poster printen bij een professionele drukkerij? Ook dan kan online. Laad je ontwerp online in en selecteer de eigenschappen waaraan je afdruk moet voldoen. In veel gevallen liggen de kosten hoger dan wanneer je besluit een poster te kopen uit de vaste collectie van een posterwinkel. Het kan daarom voordelig zijn om met een drukkerij in de buurt de mogelijkheden te bespreken. Soms kun je een goede deal bemiddelen, maar nog fijner is dat je voor de aankoop al materiaal en kwaliteit kunt inspecteren. Zo kun je een overwogen keuze maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021