Excite

Prachtige GSM: Sony Ericsson C901 GreenHeart

Een mooie telefoon die ook nog eens goed voor het milieu is. Je zou denken dat dit niet bestaat, maar dan heb je het mis. Sony Ericsson ontwikkelde namelijk zo’n gsm: Sony Ericsson c901 GreenHeart. De Sony Ericsson c901 GreenHeart is één van de allereerste SE toestellen die het zogenaamde GreenHeart label mag dragen.

Natuurlijk betekent dat GreenHeart label niet zo maar iets. De gsm Sony Ericsson c901 GreenHeart is ingepakt in minder verpakking dan normaal gesproken voor een telefoon gebruikt wordt. Ook is er voor zowel het toestel als de verpakking gebruik gemaakt van gerecycled plastic. Tot slot: in plaats van een reeks aan papieren handleidingen is voor de gsm Sony Ericsson c901 GreenHeart gekozen voor een e-manual. Ook dat scheelt behoorlijk wat voor het milieu!

Overigens wil dit allemaal niet zeggen dat de Sony Ericsson c901 GreenHeart saai is. Integendeel: het toestel heeft een prachtige 5 megapixel camera, een eigen mp3 speler én een FM radio. Dankzij de HSDPA ondersteuning op deze gsm kun je er bovendien razendsnel mee internetten. Dit is vooral handig voor wie de Sony Ericsson c901 GreenHeart zakelijk wil gebruiken. Je kunt er namelijk ook op allerlei manieren mail op ontvangen en natuurlijk verzenden. Ook kijken waar je bent of leuke adresjes om bijvoorbeeld een hapje te eten opzoeken is binnen een mum van tijd gedaan. De gsm Sony Ericsson c901 GreenHeart is meestal het voordeligst in combinatie met een abonnement. Loopt jouw abonnement af? Grijp dan meteen je kans!

Afbeelding: Sony Ericsson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020