Excite

Voordelige promotie voor mobiel bellen

Een aantal jaren geleden waren er nog mensen die diep in de schulden terecht kwamen vanwege hun belgedrag. Voor mobiel bellen betaalde je soms wel een euro per minuut. Tegenwoordig kun je overal wel een promotie voor mobiel bellen krijgen waardoor de kosten per minuut niet veel hoger zijn dan een paar centen. Toch blijven de verschillen tussen providers groot, waardoor het slim is om af en toe wat te vergelijken.

Goedkope aanbieders

Als je een goede promotie voor mobiel bellen zoekt, dan kun je het beste beginnen bij de meest bekende én meest voordelige aanbieders van Nederland: Simyo en HollandsNieuwe. Simyo is dé koning van de Sim Only abonnementen, waarbij je alleen het abonnement koopt en geen telefoon krijgt. HollandsNieuwe is een jonge provider die vooral richt op alles doen uit één bundel. Een bekend alternatief is Telfort. De instapprijzen zijn al vrij laag, maar elke keer dat je abonnement verlengd moet worden, krijg je weer een net iets aantrekkelijkere aanbieding. Zo wordt het langer klant blijven beloond. Extra voordeel: bij Telfort bel je via het netwerk van KPN.

Vergelijken

Natuurlijk verschillende promoties en acties van de providers bijna van dag tot dag. Voor een actuele vergelijking ga je bijvoorbeeld naar GSMWijzer.nl of kijk je op Bellen.com. Laat je niet te snel verleiden tot de aanschaf van een abonnement met een luxe toestel; dat is in de praktijk zelden goedkoper dan een Sim Only abonnement. Bovendien heb je toch echt niet elk jaar of elke twee jaar een nieuw toestel nodig!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021