Excite

Rang: lekker snoep van een goed merk

Rang snoep

Rang is een merk dat al jaren bekend staat vanwege het lekkere snoep. Het bedrijf bestaat al meer dan zestig jaar en heeft in al die tijd al veel verschillende soorten snoepjes gemaakt. Oprichter Nicolaas de Vries werd op zeventienjarige leeftijd aangenomen bij een pepermuntfabriek. In 1902 besloot de Vries een eigen fabriek te openen, genaamd Tonnema. De naam hiervan werd later veranderd in Rang en dit sloeg bij iedereen aan.

Zakken snoep

Momenteel zijn er vier verschillende soorten zakken snoep te krijgen van Rang. Dit zijn de Fruitzuurtjes, met vier verschillende smaken: framboos, passievrucht, bosbes en appel. Ook heb je de Zachte Fruitgums. Deze zijn in de smaken ananas, aardbei, perzik en sinaasappel. Of kies voor de Duo Fruitgums. Behalve fruit is er nog een luchtig laagje. Je hebt de Duo Fruitgums in de smaken braam, sinaasappel, kers en citroen. Als laatste zijn er nog de Fruitjellies. Deze zijn gemaakt van echt fruitsap. De fruitjellies zijn er maar liefst in acht smaken: peer, perzik, bosbes, banaan, citroen, aardbei, ananas en groene appel.

Rollen snoep

Rang staat vooral bekend om de rollen snoep. Dit zijn de Rang zuurtjes en werden vroeger al veel gegeten. Veel mensen hebben dan ook goede herinneringen aan deze rollen. De rollen zijn er nog steeds, al is het recept van de snoepjes wel wat aangepast. De Rang zuurtjes zijn er in drie smaken: framboos, zwarte bes en groene appel. De vulling is heerlijk zacht en een rolletje kun je gemakkelijk meenemen wanneer je op pad gaat.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020