Excite

Strakke tuin dankzij rechthoekige vijverbakken

Veel mensen denken dat in een strakke tuin geen vijver past. Maar dat is niet zo. Een vijver is er namelijk in verschillende soorten en maten. Er zijn ook gewoon rechthoekige vijverbakken en daarmee krijgt een vijver ineens een compleet andere uitstraling. En zulke vijverbakken zijn op verschillende plekken te koop.

Online bestellen

Je kunt rechthoekige vijverbakken natuurlijk online bestellen. Via Vijver.nl vind je heel veel verschillende vijverbakken die hartstikke mooi en geschikt zijn voor een strakke tuin. Ook kun je hier alle benodigde onderdelen kopen voor een vijver. Denk bijvoorbeeld aan pompen, trapjes, dekfolie, enzovoorts. Als je niet zeker weet wat je allemaal nodig hebt om een goede vijver aan te leggen, dan kun je hier goed advies krijgen. Check altijd even de verzendkosten; soms kan er gratis geleverd worden als je voor een bepaald bedrag bestelt.

Tuincentra

Je kunt natuurlijk ook rechthoekige vijverbakken kopen bij tuincentra. Tuincentra plaatsen hun vijverbakken meestal buiten, omdat ze zo groot zijn. Soms worden er een aantal geplaatst voor de show, maar meestal worden ze rechtop gezet. Zit er in het assortiment geen bak die bij jouw tuin past? Dan kun je altijd even informeren. In veel gevallen kun je de vijverbakken namelijk op bijna elke gewenste maat bestellen. Denk er wel aan dat alle op maat bestelde producten vaak niet geretourneerd kunnen worden. Informeer hiernaar voor je iets bestelt en als het echt zo is dat je de vijverbak niet terug kunt brengen, dan moet je er extra goed op letten dat je de juiste maten doorgeeft.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020