Excite

Op zoek naar een restaurant in Nijmegen?

Nijmegen telt vele studenten en behalve uitgaan zijn studenten natuurlijk ook dol op lekker eten. Dat lekkere eten mag alleen niet te veel kosten. Ben jij ook op zoek naar een betaalbaar restaurant in Nijmegen?

Betaalbaar

Dan moet je zeker eens naar De Dromaai gaan. Dit restaurant in hartje Nijmegen trekt niet alleen studenten, maar mensen van allerlei leeftijden. Voor tien euro heb je daar een volledig hoofdgerecht. Wil je ook een voorgerecht? Dat krijg je van het huis. Zo is uit eten gaan meteen een stuk leuker. En als je er bent, let dan ook eens op de 'vergissingen' op de menukaart van De Dromaai.

Pannenkoeken

Gek op pannenkoeken en gek op varen? Dat komt dan goed uit, want in Nijmegen kun je dit allebei combineren op de Pannenkoekenboot. Op woensdag en zaterdag vaart de Pannenkoekenboot twee keer per dag uit voor een rondvaart. Voor 15 euro kun je dan onbeperkt pannenkoeken eten en genieten van het mooie uitzicht dat de Waal je op de omgeving biedt. Wil je langer varen? Dat is ook mogelijk tijdens de vaarten van Nijmegen naar Millingen en terug. Deze vaart van tweeënhalf uur is mogelijk op woensdag, zaterdag en zondag. Wel betaal je dan 3,50 euro meer. Nog specialer is de Sail & Eat Cruise. Tijdens deze vaart naar Millingen zijn er niet alleen pannenkoeken te eten, maar is er ook keuze uit vis, vlees en salades.

Orient Plaza

Hou je van Aziatisch eten maar kun je niet goed kiezen? Dan moet je zeker eens lang bij Orient Plaza. Hier vind je niet één, maar vijf restaurants onder hetzelfde dak. Geniet van de Japanse, Chinese, Thaise of Indonesische keuken. Nieuw is nu ook de Orient Plaza Buddha Lounge waar je in een bijzondere sfeer kunt genieten van exquise gerechten en exotische cocktails. Wil je Orient Plaza graag proberen, maar heb je weinig tijd? Ook dat is geen enkel probleem bij de Orient Drive. Hier haal je je Oosterse maaltijd gewoon af en je eten blijft nog lang warm ook. Duurt het toch wat langer voor je thuis bent? Dan is het ook nog mogelijk om de maaltijden van de Orient Drive op te warmen in de magnetron.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021