Excite

Waar kun je een reuze teddybeer kopen?

Een reuzenteddybeer is leuk om te geven als kraamcadeau, maar ook voor peuters en kleuters is het een leuk cadeau. Ook een echte berenliefhebber doe je een plezier met een reuzenteddybeer. Je kunt heerlijk met een teddybeer knuffelen, maar hij is ook gewoon gezellig om neer te zetten. Wil je echt een reuzenteddybeer kopen van minimaal een meter, dan is het vaak even zoeken naar waar je die kunt kopen.

Een reuzenteddybeer in de winkel kopen

Bij een reuzenteddybeer wordt gedacht aan een beer die ongeveer een meter lang is. De prijs van een reuzenteddybeer ligt over het algemeen tussen de 100 en 300 euro. De prijs is afhankelijk van de grootte en het merk. Je kunt reuzenteddyberen bij verschillende speelgoedwinkels kopen zoals Bart Smit en Intertoys. Een andere mogelijkheid om een reuzenteddybeer te kopen is er een kopen bij een babyzaak. Er zijn verschillende grote babyzaken waar ze teddyberen verkopen zoals Babydump, Babypark en Burgerhout.

Online een reuze teddybeer kopen

Ook online kun je heel gemakkelijk een reuzenteddybeer kopen. De meeste webwinkels streven naar een snelle levertijd. Ook wordt de beer in een stevige doos bezorgd zodat hij niet beschadigd kan raken.

Je kunt verschillende reuze teddyberen kopen bij Meneerbeer.nl. Die teddyberen zijn een meter hoog. De goedkoopste reuzenteddybeer kost 95 euro.

Een andere mogelijkheid om reuze teddyberen te kopen is bij het Knuffelparadijs.nl. Bijzonder is de pluche en levensechte grizzly beer van maar liefst 1m90 hoog! Al hangt daar wel een prijskaartje van 1599 euro aan vast. Maar ook voor goedkopere reuzeteddyberen kun je terecht bij het Knuffelparadijs.

Bij Knuffie.com kun je knuffels kopen van allerlei verschillende merken. Vooral Happy Horse heeft een ruim aanbod aan reuzenteddyberen. De grootste is maar liefst 1m50 groot.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020