Excite

Koraal rode handtassen zijn in

Rood is een hippe kleur deze zomer. Je ziet het zelfs tot in de haarkleuren. Steeds meer bekende mensen kiezen voor een rode haarkleur als accent en deel van een hippe look.

Modekleuren in 2011

Koraalrood is één van de meest populaire kleuren in modeland dit jaar. In het voorjaar zagen we de kleur al overal opduiken, maar ook in de zomer blijft rood aanwezig. De kleur is hip, fris en spontaan. De rode kleur komt zowel voor in kleding als bij de accessoires. Zo kan je je outfit bijvoorbeeld goed opfleuren met bijvoorbeeld een rode handtas.

Andere populaire kleuren zijn wit, fuchsia, oranje, teal, olijfgroen, felblauw, limoengeel, smaragdgroen en lichte natuurkleuren.

Colourblocking met je handtas

Een rode handtas, felblauwe schoenen en een tealkleurige broek? Deze combinatie zullen veel mensen te heftig vinden. Het kan echter wél dit seizoen. Dit is namelijk het seizoen van colourblocking, iets voor de durfallen op modevlak. Kleuren die je normaal niet combineert, kun je nu moeiteloos bij elkaar voegen. Zorg voor kledingstukken in verschillende kleuren en combineer ze met kleurige accessoires. Rode handtassen passen dan ook perfect in dit plaatje.

Maak zelf je tas

Rode handtassen kun je makkelijk vinden in de populaire winkels zoals Primark en H&M. Je kunt gaan voor een tas van imitatieleer, canvas of riet. Geen tas gevonden die aan jouw wensenlijstje voldoet? Maak dan zelf een tas! Naast colourblocking zijn gehaakte en gebreide kledingstukken namelijk ook helemaal in. Vind je colourblocking te heftig, dan kan je nog altijd perfect hip uit de hoek komen en je outfit een extra dimensie geven met zo'n zelfgemaakte tas in een hip kleurtje. Je kunt bijvoorbeeld een tas haken van Zpagetti. Dit is restmateriaal uit de textielindustrie en kan je bijvoorbeeld kopen bij Echtstudio. Handig: zij verzorgen ook cursussen om je helemaal op weg te zetten!

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021