Excite

Leuke ideetjes voor een romantische date

Mannen organiseren graag een romantische date. Ze hopen daarmee het hart van een vrouw te veroveren. Maar omdat de creativiteit van veel mannen te wensen over laat, hebben wij een paar tips verzameld. Daarmee is de kans op succes ongetwijfeld een stuk groter.

Zoek de natuur op

Mannen kunnen nergens zo mannelijk zijn als in de natuur. Kies daarom de natuur als setting voor je romantische date. Dat doe je natuurlijk alleen als je niet bang voor spinnen bent, best een kakkerlak uit een tent wilt zetten en niet bij elk geluidje denkt dat er een ratelslang op je loert. Tips voor een romantische date in de natuur: picknicken, kamperen of een avondje doorbrengen onder een prachtige sterrenhemel. Vermoei je date dan niet te veel met informatie over de Melkweg, maar geniet vooral van het schouwspel.

Doe echt iets samen

Een andere goede manier om een romantische date te beleven is door echt iets samen te doen. Ga samen eten of film kijken, maar doe dat niet in een restaurant of in de bioscoop, maar lekker thuis. Dan heb je alle aandacht voor elkaar. Kaarsjes erbij, lekker wijntje: met de juiste ingrediënten begint het meteen al goed. Dit laatste werkt ook goed als het niet je eerste date is maar je al langer samen bent. Juist dan heb je ongemerkt steeds minder quality time met elkaar en is het belangrijk dat je daar af en toe, zonder andere mensen, weer in investeert. Zo blijft het samen leuk, ook als je al langer een relatie hebt.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019