Excite

Roze telefoon voor echte meiden

Roze telefoon

Een roze telefoon is natuurlijk veel leuker, flitsender en interessanter dan een gewone telefoon. Je kunt er echt indruk op maken bij je vriendinnen en het ziet er geweldig uit. Er komen steeds meer roze telefoons, die vaak ook Ladyphones worden genoemd. Allerlei merken hebben gsm's met een roze kleurtje. Genoeg keuze dus!

Nokia

Nokia heeft verschillende roze telefoons in het assortiment. Zo heb je bijvoorbeeld: Nokia C3 Pink, Nokia 7230 Pink en Nokia 2220 Slide Pink. Ook kun je bij Nokia vaak kiezen voor een frontje dat op de telefoon past, waarmee je dus zelf een roze kleur kunt maken van een zwarte telefoon.

Samsung

Ook Samsung heeft verschillende roze telefoons. Erg schattig is bijvoorbeeld de Samsung Star S5230 Hello Kitty Edition. Maar je hebt bijvoorbeeld ook de Samsung Star Wifi Pink, Samsung Monte Slider Pink, Samsung Star S5230 Pink en de Samsung Star Qwerty Pink.

LG

LG heeft ook talloze roze telefoons. Denk bijvoorbeeld aan LG GU230 Pink, LG Cookie Mini T300 Pink, LG Arena KM900 Pink en de LG Cookie KP500 Pink.

Maak je keuze

Met zoveel roze telefoons kan het nog best lastig zijn een keuze te maken. Kijk naar de functionaliteiten en eventuele aanbiedingen in combinatie met een abonnement. Op internet kun je vaak precies zien wat de eigenschappen van de telefoons zijn. Wat voor een camera zit erop? Hoeveel geheugen heb je? Ook kun je vaak reacties van andere mensen lezen en dat maakt het ook makkelijker om een goede keuze te maken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019