Excite

Rugzakmerken voor school

Op zoek naar een rugzak? Met welke merken mag je op school zeker worden gezien?

Kipling

Vroeger werd je uitgelachen wanneer je met een Kiplingrugzak liep. Kipling was niet hip en zeker niet leuk voor op de middelbare school. Ook oudere consumenten liepen niet weg met Kipling. Maar Kipling is vernieuwd en biedt nu een ruime collectie aan van tassen. Tegenwoordig heeft het merk ook handtassen in het assortiment, maar ook weekendtassen en rugzakken verkopen ze nog steeds. De tassen van Kipling zijn niet de goedkoopste, maar je weet dat de kwaliteit goed is. Kipling is onder andere bekend van het kenmerkende aapje dat aan elke tas hangt.

JanSport

JanSport is ook een rugzakkenmerk. De rugzakken zijn vooral populair bij studenten, voor zover deze een rugzak gebruiken. Op de producten zit een levenslange garantie. Het bedrijf is in 1967 opgericht door Jan Lewis. Het bedrijf is dan ook naar hem vernoemd. Daarnaast hebben Skip Yowell en Murray Pletz ook mee geholpen aan de oprichting.

Eastpak

Eastpak is een merk dat al jarenlang rugzakken maakt en verkoopt. Vooral de jeugd heeft een aantal jaar geleden de Eastpak massaal als hip item aangemerkt. Inmiddels worden er minder rugzakken mee naar school genomen, maar je ziet de Eastpak nog steeds op schoolcampussen zoals die van V&D hangen. Eastpak heette eerst Eastern Canvas Products en is in 1960 opgericht door Monte Goldman. Hij maakte rugzakken voor het Amerikaanse leger. In 1976 begon hij met het produceren voor consumenten.

Dus ben je op zoek naar een goede rugzak? Met deze merken kom je zeker goed voor de dag!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019