Excite

Kies voor sfeer: rustiek tuinhuis

Veel mensen besteden ontzettend veel aandacht aan hun interieur en het maken van een sfeervolle plek in huis. Hun tuin geven ze veel minder aandacht. Dat is niet alleen zonde - het doet immers niets voor de waarde van je huis als je tuin een puinhoop is - maar ook gewoon niet zo handig. Je kunt je buitenruimte namelijk net zo comfortabel maken als je binnenruimte. Dan kun je bijvoorbeeld in het voorjaar en in de zomer ook heerlijk zitten! Hoe je begint? Met een rustiek tuinhuis!

Tuinhuis: praktisch en mooi

Een rustiek tuinhuis is een tuinhuis in een wat meer klassieke vorm. Zo kan een rustiek tuinhuis een eigen veranda hebben, zoals ook bij veel Amerikaanse huizen te zien is. Ook mooie hekwerken waar bijvoorbeeld rozen of druiven langs gehangen kunnen worden, behoren tot de mogelijkheden. Je kunt een rustiek tuinhuis zelf maken, maar je krijgt vaak mooiere resultaten als je het tuinhuis gewoon ergens koopt. Je kunt er dan alsnog voor kiezen om het zelf in elkaar te zetten, maar je kunt ook gebruik maken van de montageservice die meestal door de leverancier wordt aangeboden.

Prijzen tuinhuizen

Een rustiek tuinhuis aanschaffen is een investering. De prijzen voor dergelijke (en ook andere) tuinhuizen beginnen vaak bij een paar honderd euro en kunnen wel oplopen tot enkele duizenden euro's. Maak zorgvuldig afwegingen over de afmetingen, het doel en de locatie van je tuinhuis, om zo tot de meest optimale keuze te komen. Dan is het nog steeds een investering, maar wel een eenmalige!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018