Excite

Sagem 231: euro knaller!

Ben je op zoek naar een goed telefoontoestel met veel mogelijkheden, maar een klein prijskaartje? Dan kan Sagem je verder helpen. Sagem heeft de 231: euro knaller is toch wel de beste omschrijving van dit toestel. Want je kunt de Sagem 231 al aanschaffen voor een paar euro, inclusief beltegoed. Moet je dan ver zoeken? Nee, dat valt wel mee! Op tweedehandssites kun je in ieder geval extra voordelig je slag slaan. Kies dan vooral een toestel dat nog nieuw in de verpakking zit, dan weet je zeker dat je geen kat in de zak koopt.

Een Sagem 231 voor 10 euro, inclusief 10 euro beltegoed, is helemaal geen uitzondering, maar eerder de regel. Hoe dit kan? Sagem levert kwalitatief uitstekende toestellen, waar je lang van kunt genieten. Als je beltegoed op is, maar je toestel nog niet, dan hoopt je nieuwe provider natuurlijk dat je het beltegoed weer opnieuw zult opladen. En met de Sagem 231 is het een plezier om dat te doen.

Wil je wel gebruik blijven maken van je telefoon, maar worden de kosten je te hoog? Dan kun je ook wisselen van provider. Hiervoor zul je de Sagem 231 voor 10 euro simlockvrij moeten laten maken, maar als je dat eenmaal gedaan hebt, kun je simkaarten gebruiken van elke provider. Op die manier kun je dan zelf afwegen wat voor jou de beste deal is in combinatie met je Sagem 231!

Afbeelding: Sagem

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020