Excite

Sagem d95c: handheld telefoon

De Sagem d95c is een draagbare telefoon voor in huis. Je kunt de telefoon opladen in een handige oplader en de rest van de tijd lekker neerleggen waar jij wil. De handheld telefoon is een handig apparaat voor mensen die veel in de weer zijn.

Ken je dat? Belt er iemand, maar ben je bezig in de keuken of op zolder. Je moet heel hard rennen om de telefoon op te kunnen nemen wanneer deze gaat en je bent vaak nog te laat ook. Een handheld telefoon kan de oplossing bieden: je neemt de telefoon gewoon met je mee als je ergens anders in huis bent. Erg handig!

Een voorbeeld van zo’n handheld telefoon is de Sagem d95c. Het apparaat heeft een verre bereikbaarheid, zodat je echt ver van de ontvanger kunt gaan staan. Ook heeft de telefoon een lange standby tijd. De ontvanger en de oplader kunnen overigens ook ver van elkaar staan.

De telefoon zelf heeft een kleurenscherm en Hi-fi ringtones, waardoor je precies kunt horen wie je belt. Handig wanneer je geen zin hebt in bepaalde mensen aan de telefoon en je kunt juist wel opnemen wanneer iemand belt met wie je iets belangrijks moet bespreken.

Je kunt de Sagem d95c via het internet kopen. Er zijn veel tweedehands winkels die dit model nog te koop hebben, bijvoorbeeld Marktplaats en Speurders. Omdat de telefoon uit 2006 komt is deze niet meer in de winkel te verkrijgen. Dit neemt echter niet weg dat het wel een erg handig apparaat is.

Afbeelding: sagemcom.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020