Excite

Sagem gsm: telefonie en internet

Sagem heeft verschillende mobiele telefoons. De meeste hiervan zijn sowieso geschikt voor telefonie en er zijn ook veel modellen waarmee je op het internet kan. Heel handig, want je kunt belangrijke informatie simpel opzoeken, waar je ook bent. Hoeveel dit kost is natuurlijk afhankelijk van het abonnement dat je hebt.

Er zijn veel leuke modellen van de Sagem gsm. Telefonie, internet, ze hebben het allemaal. Zo heb je de Sagem My721X, met niet alleen internet, maar ook een camera en een FM radio. Ook leuk is de Sagem My750X, die een zwarte kleur heeft en een opvallende felgroene kleur, die bijna licht lijkt te geven.

Let erop dat wanneer je op zoek bent naar een Sagem gsm met zowel telefonie als internet, dat je ook rekening moet houden met de kosten. Internet kan soms erg prijzig zijn. Er zijn gelukkig wel abonnementen die speciaal voor het internetten zijn bedoeld, waardoor internetten veel voordeliger is.

De Sagem telefoons zijn niet meer te koop in de winkel, maar dat betekent natuurlijk niet dat je ze ook niet meer kan krijgen. Je kunt de Sagem telefoons nog makkelijk via het internet kopen. Er zijn veel tweedehands zaken, zoals Marktplaats en Speurders, waar je nog een Sagem kunt krijgen. De telefoons zijn erg gebruiksvriendelijk, dus ga er vooral naar op zoek.

Afbeelding: Flickr, gebruiker chaojikazu

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020