Excite

Sagem Pink: dé Ladyphone

Hoewel er echt wel mooie telefoons verkrijgbaar zijn, zijn de meeste exemplaren nog steeds redelijk saai. Met de komst van de Ladyphone is daar verandering in gekomen. Ook Sagem heeft verschillende Ladyphones op de markt gebracht, onder de aansprekende naam Sagem Pink.

De Sagem Pink serie wordt regelmatig uitgebreid met een nieuwe telefoon, uiteraard met nieuwe mogelijkheden. De Sagem Pink is speciaal bedoeld voor vrouwen: de telefoon is voorzien van roze accenten en heeft prachtige vormen. Natuurlijk is ook aan voldoende mogelijkheden gedacht: de Sagem Pink doet niet onder voor een andere telefoon. Foto’s maken, ringtones downloaden, een lekker lange beltijd en compacte afmetingen zijn slechts een paar van de mogelijkheden die dit telefoontje je biedt.

De Sagem Pink is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Afhankelijk van je budget kun kiezen voor het allernieuwste toestel – vaak lekker voordelig in combinatie met een abonnement – of een iets ouder model. Voor een iets ouder model kun je natuurlijk ook altijd kijken op websites als Marktplaats. Soms worden daar modellen nog nieuw in doos aangeboden. Controleer wel even of de Sagem Pink die jij wilt hebben simlock vrij is, zodat je je eigen sim kaart kunt gebruiken. Als dat niet het geval is, houd dan rekening met extra kosten voor het simlock vrij maken of voor het aanschaffen van een sim kaart die wél geschikt is voor de telefoon. Als dat geregeld is, staat niets een fijn gebruik van je Sagem Pink meer in de weg!

Afbeelding: dealsdirect.com.au

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020