Excite

In de sale je navigatie kopen? Zo doe je dat!

In de sale je navigatie kopen is een prima mogelijkheid voor iedereen die van plan is een navigatiesysteem aan te schaffen, of je er nu één wil voor in de auto of voor op de fiets.

Online sale

Als je je navigatie online koopt, is er eigenlijk altijd wel geld te winnen. Vergelijk diverse websites die navigatiesystemen aanbieden en schrijf je in voor nieuwsbrieven van websites die de systemen verkopen. Zodra je een nieuwsbrief ontvangt met 'sale op elektronica' kun je je slag slaan. Daarbij scheelt het sowieso als je diverse aanbieders met elkaar vergelijkt. Zo kom je altijd op de goedkoopste optie uit.

Sale in de winkel

In de winkels worden navigatiesystemen ook regelmatig tegen een lagere prijs aangeboden. Wacht tot een bepaald systeem een nieuwe versie krijgt. De oudere versie wordt dan negen van de tien keer een stuk goedkoper. Wil je de nieuwste versie in de sale? Wacht dan tot de stuntaanbiedingen voor navigatie beginnen, bijvoorbeeld vlak voor diverse vakantieperiodes.

Aanbiedingen op je telefoon

Tegenwoordig kun je ook navigatiesystemen downloaden voor op je telefoon. Hiervoor moet je in het bezit zijn van een smartphone. Er zijn diverse tools die je vertellen wanneer er een sale is op het platform waar je je applicaties downloadt. Voor de iPhone is dit bijvoorbeeld de PandoraBox. Check elke dag welke apps in prijs zijn verlaagd en wie weet staat er een navigatieapp tussen. Je kunt bovendien voor je smartphone diverse zeer betaalbare navigatieapps downloaden als alternatief voor de dure navigatiesystemen uit de winkel. Tip: test deze eerst een keer in de directe omgeving voordat je ermee gaat reizen, zodat je snapt hoe de systemen werken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019