Excite

Samsung notebook wit: voor schrijvers en gamers

Als je originaliteit wilt, ga dan voor een Samsung notebook in het wit. De notebooks van Samsung zien er mooi uit. Het uiterlijk is speelser dan de gewoonlijke notebooks. Op internet lees je veel dat mensen zoeken naar een witte notebook. Dit is uiteraard uitzonderlijker. Hieronder zijn twee Samsung notebooks beschreven voor twee typen gebruikers: de schrijver en gamer.

Voor de schrijvers

De notebooks zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Op de website als beslist.nl staan verschillende witte notebooks vermeld. Een van de goedkoopste is de Samsung N150 JP02. Het is een minilaptop met 1.66 GHz processor en 1 GB RAM-geheugen. Het geheugen op de vaste schijf beslaat 160 GB. Tevens beschikt de laptop over WLAN. De prijs voor deze laptop ligt tussen de 218 en 364 euro. Op beslist.nl krijgt deze notebook vier van de vijf sterren.

Voor flitsende gamers

Een duurdere notebook is de Samsung RV711 A01. Voor deze notebook betaal je tussen de 538 en 583 euro. Het is een lichte notebook met een 17.3” scherm. Het is zeer gebruiksvriendelijk en is betrouwbaar in gebruik. Voor films en games is de notebook zeer geschikt gezien de krachtige NVDIA GeForce-grafische kaart en het LED-scherm. De beelden op deze notebook ervaar je met de scherpste details en in de zuiverste kleuren. Tevens beschikt deze notebook over een 2.53 GHz processor, een geheugen van 500 GB op de vaste schijf, 4 GB RAM-geheugen en een DVD(RW)-drive.

Bedenk goed waar je de Samsung notebook voornamelijk voor gaat gebruiken en let niet alleen op de kleur. Op basis van jouw wensen kies je jouw originele Samsung notebook in het wit uit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020