Excite

Naar de sauna? Geef een cadeaubon!

Voor de sauna een cadeaubon kopen kan in diverse vormen. Zo zijn er cadeaubonnen voor alleen de inkom naar de sauna, maar ook cadeaubonnen waarbij je een massage of andere behandeling bij je bezoek krijgt. Kies daarom de cadeaubon voor de sauna die ideaal is voor degene aan wie je hem gaat geven.

De eenvoudige cadeaubonWil je iemand gewoon een bezoek aan de sauna cadeau geven, dan kun je kiezen voor een entreebon. Diverse wellnessresorts en sauna's hebben de optie om een cadeaubon te kopen. Weet je nog niet naar welke sauna degene gaat aan wie je het cadeau geeft? Kies dan voor een cadeaubon voor de sauna van giftfor2.nl. Je kunt een fit en relax voor twee kiezen of een sauna voor twee. Deze cadeaubonnen kun je uitgeven in een sauna of wellnesscentrum naar keuze.

De cadeaubon met wat extra'sNog op giftfor2.nl kun je kiezen voor een cadeaubon met net dat kleine beetje extra. Ga bijvoorbeeld voor de sauna compleet voor twee. Behalve toegang tot de sauna krijg je hiermee ook koffie of thee en wat lekkers. Je kunt ook kiezen voor beauty of wellness voor twee, waarbij je een gezichts- of manicurebehandeling krijgt of een voetmassage. De sauna en wellness voor twee, tot slot, is een bezoek plus massage of behandeling. Wil je blijven slapen, dan kun je kiezen voor overnachten en wellness voor twee.

Tip voor verjaardagenBij veel sauna's mag iemand op haar of zijn verjaardag gratis naar binnen. Betaal alleen voor een behandeling en geef deze als cadeaubon. Zo bespaar je niet alleen - degene aan wie je het geeft kan op zijn of haar verjaardag uitgebreid genieten van de entree tot de sauna en een fijne behandeling.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019