Excite

Schilderen met krijtbordverf

Al een paar jaren is een leuke trend in doe-het-zelf om te schilderen met krijtbordverf op verrassende plaatsen in je huis, zoals in de keuken of op het toilet. Krijtbordverf is een speciaal soort verf geschikt voor de meeste ondergronden, waar je vervolgens met krijt op kunt tekenen. Krijtbordverf is met water afneembaar en gemakkelijk schoon te houden. Daarnaast is het natuurlijk een creatieve toevoeging aan je woning. Lees hier leuke tips om te schilderen met krijtbordverf.

Krijtbordverf op de trap

Krijtbordverf is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals roze of lichtblauw en natuurlijk zwart. Dat maakt de verf geschikt om te gebruiken in veel stijlen woonkamers, van modern tot klassiek. Schilder krijtbordverf bijvoorbeeld op de zijkant van de trap. Zo geef je kinderen de mogelijkheid om kunstwerken te maken in de kamer, zonder dat je daarna opnieuw moet behangen. Bovendien kun je gemakkelijk de zijkant van de trap weer afnemen als het canvas vol is.

Krijtbordverf in de keuken

Een bruikbare plaats om te schilderen met krijtbordverf is natuurlijk de keuken. Je kunt op het krijtbord leuke berichtjes achterlaten voor andere gezinsleden, maar ook een schoonmaakrooster of een boodschappenlijstje kun je op het krijtbord schrijven. Verder zijn er leuke woonaccessoires te maken met krijtbordverf, denk aan voorraadblikken met een klein ‘label’ van krijtbordverf, waar je de inhoud op kunt schrijven. Ook gezien: wijnglazen met krijtbordverf op de voet om een naam op te schrijven. Zo haal je op een feestje nooit meer glazen door elkaar.

Krijtbordverf op bloempotten

Heb je altijd verse kruiden in de keuken? Dan kun je bloempotten schilderen met krijtbordverf. Zet er op welk kruid in het potje zit en je haalt ze nooit meer door elkaar. Leuk voor op het balkon of op tafel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021