Excite

Glijbaan of schommel nodig? Vind je buitenspeelgoed!

Een schommel is leuk buitenspeelgoed, net als een glijbaan of zelfs een compleet speelhuis. Als je er de ruimte voor hebt, kun je je kinderen dolgelukkig maken met zelfs één van deze opties.

Een goede schommelAls je het hebt over buitenspeelgoed, dan heb je het over speelgoed dat ook in de regen, vrieskou en tijdens hagelbuien buiten staat. Dat betekent dat je niet wil dat je schommel gaat roesten of doorscheuren. Het is daarom van belang dat je gaat voor kwaliteit. Het gaat namelijk om de veiligheid van iedereen die de schommel of het speeltoestel gebruikt. Kijk daarom bij de beschrijving van buitenspeelgoed altijd naar keurmerken en veiligheidseisen. Op henkenspeeltoestellen.nl heb je hiervoor een apart kopje met de verantwoording voor het hout.

Zelf een schommel maken?Als je zelf je buitenspeelgoed wil maken, dan vind je online diverse zelfbouwartikelen. Zo zijn er voor schommels schommelaanbouwstenen en hoekverbindingen, schommelhaken en zitjes. Ook hier geldt: de veiligheid van de kinderen (of volwassenen) die het buitenspeelgoed gaan gebruiken, moet voorop staan. Bij twijfel of je het zelf kunt maken, kun je dus het best advies inwinnen. Kun je prima je eigen schommel maken, dan kun je onder meer op henkenspeeltoestellen.nl je zelfbouwartikelen vinden.

Meer soorten buitenspeelgoedBuiten een schommel, wip of ander bekend buitenspeelgoed heb je tegenwoordig ook bekende gezelschapsspellen die je buiten kunt spelen. Zo kun je bij speelgoedbedrijf.nl levensgrote schaakspellen kopen, een Jenga-toren van 1 meter 20 of zelfs vier op een rij van 70 bij 50 centimeter. Dit is niet alleen leuk voor feestjes, maar ook als de kinderen nog klein zijn en bijvoorbeeld nog niet op eigen houtje de tuin uit mogen. Zo kunnen ze alsnog lekker buiten spelen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021