Excite

Vind een schoonheidsspecialiste in Den Haag

Wanneer je in Den Haag woont en op zoek bent naar een schoonheidsspecialiste, is Den Haag een heus walhalla. Den Haag heeft namelijk een heleboel schoonheidsspecialisten, elk met hun eigen werkwijze.

Breed georiënteerde schoonheidsspecialiste

De traditionele, breed georiënteerde schoonheidsspecialiste past precies in het plaatje dat veel mensen van schoonheidsspecialisten hebben: je krijgt er een ontspannende en verzorgende behandeling van je gezicht en lichaam met hoogwaardige verzorgingsproducten. Beautysalon Anoushka Jaipal en Beleef Beauty zijn voorbeelden van traditionele schoonheidsspecialisten met een breed aanbod van behandelingen.

Schoonheidsspecialiste voor huidproblemen

Sommige schoonheidsspecialisten hebben zich gespecialiseerd in huidproblemen. BeautyCenter Gentil Huidverbetering is er zo een. Hier kun je terecht voor diverse huidverbeterende behandelingen die specifiek op de behoeften van jouw huid zijn aangepast. Ook A Botée huidverzorging + huidproblemen biedt speciale behandelingen met producten van M.D. Formulations aan, waarmee diverse huidproblemen aangepakt kunnen worden.

Alternatieve schoonheidsspecialiste

Alternatieve schoonheidsspecialisten werken doorgaans niet met reguliere verzorgingsproducten, maar kiezen bijvoorbeeld voor aromatherapie en hot stone massages. Embody is een schoonheidscentrum dat werkt met onder andere aromatherapie, wat verbluffende effecten kan hebben op eczeem, littekens en andere huidproblemen. Ook bij Beautysalon La Casey kun je met huidproblemen terecht, bijvoorbeeld voor een klassieke dr. Hauschka behandeling.

Ontharen

Wanneer je je lichaam of gezicht wilt laten ontharen, ben je bij Evita Beauty Center aan het goede adres. Dit schoonheidssalon is namelijk gespecialiseerd in definitief ontharen. Ook bij Salon de Beauté Caroline zijn talloze ontharingsbehandelingen mogelijk. De eerstgenoemde werkt met ‘light sheer diode laser’, de tweede met zogenaamd ‘intense pulse light’.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021