Excite

Schuurmachine voor parket voor grondige renovatie van onze houten vloer

Iedere schuurmachine voor parket heeft andere mogelijkheden. Voor een efficiënt onderhoud en renovatie van je parketvoer, zijn verschillende soorten schuurmachines beschikbaar: de klassieke schuurmachines en kantschuurmachines.

Verjongingskuur voor parket

Is je parketvloer aan een verjongingskuur toe, dan kies je best voor de woodboy parketschuurmachine. Deze biedt je vele mogelijkheden en voordelen. Het is een traag draaiende schuurmachine voor parket. In combinatie met zijn uiterst fijn schuurblad, zal deze machine je parket nooit beschadigen. Deze woodboy is zelfs in staat je parket te polieren, of een nieuwe olielaag tot diep in het hout te laten doordringen. Sommige toestellen zijn uitgerust met een stofzuiginstallatie en met een gewicht van 32 kilo is de woodboy bovendien gemakkelijk hanteerbaar.

Schuurmachine voor krachtig reinigen

Is je parketvloer toe aan een grondige en krachtige schoonmaakbeurt, dan kies je best voor een woodmaster, een zware jongen die zelfs het zwaarste schuurwerk aankan. Deze schuurmachine voor parket is uitstekend geschikt voor het verwijderen van ontsierende lijm- en verfresten. Hij is zelfs in staat oneffenheden weg te werken. Door de combinatie van een uiterst krachtige motor en zijn hoge draaisnelheid, maakt deze woodmaster je parketvloer weer als nieuw.

Schuurmachine voor moeilijk bereikbare plaatsen

Zowel de woodboy als zijn grotere broer de woodmaster, zijn niet in staat ons parket te renoveren op moeilijk bereikbare plaatsen als onder radiatoren, in hoeken en kanten, onder de trap of in de badkamer. Voor deze secure onderhoudsklus is er de sideboy. Zijn onderstel werd horizontaal geplaatst, zodat je overal bij kan. Met zijn afzuigsysteem is de sideboy ook nog een opvallend propere jongen.

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020