Excite

Sieraden van Monet

Monet is een sieradenmerk dat allerlei soorten sieraden maakt en verkoopt. Denk hierbij aan oorbellen, kettingen, ringen enzovoorts. Het merk behoort tot de duurdere prijsklasse en is niet overal te koop. Maak hier kennis met de sieraden van Monet.

Het merk Monet

Monet is een Amerikaans merk en het is onderdeel van modegigant Liz Claiborne. Dit is ook de eigenaar van onder andere Mexx. Het merk behoort tot de accessoiremerken die in het midden en de hogere prijsklasse zitten. Een sieraad van Monet kopen, betekent dus wel een kleine investering.

Sieradentrends bij Monet voor de zomer 2011

De afgelopen tijd waren de sieraden overdadig, groot en opzichtig. Denk aan gigantische hangers, grote schakelkettingen. Het moest opvallen en alsmaar groter en groter.

Deze zomer is het echter de tijd voor subtiele sieraden. Ook is er veel kleur te zien in de sieraden. Met name de vrolijke kleuren als roze, geel en turquoise. Ook bloemensieraden zijn deze zomer volop terug te vinden in de trends. Dit zijn echter wel subtiele bloemen, dus geen gigantische bloemen. Ook is het bedelarmbandje terug van weggeweest.

Verkooppunten

Het merk Monet is goed verkrijgbaar in Nederland. Je moet alleen even weten waar je moet zoeken. Monet is allereerste koop op hun eigen website monetandco.com.

Ook verkopen ze bij de winkels van de Bijenkorf in de grotere plaatsen collecties van Monet. Vroom & Dreesman verkoopt ook een heel kleine selectie van de Monetsieraden.

Monet is daarnaast redelijk goed vertegenwoordigd op sites als eBay en Marktplaats. Het nadeel van kopen via een veilingsite is dat je nooit zeker weet of het een Monetsieraad is. Naast de Bijenkorf wordt het in het buitenland ook verkocht bij winkels als het Engelse Selfridges, het Spaanse El Corte Ingles en het Franse Lafayette. Mocht je dus op je citytrip nog een mooi cadeautje willen kopen, denk dan eens aan sieraden van Monet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021