Excite

Slim gedaan: een goedkope televisie kopen

Een goedkope televisie kopen is helemaal geen slecht idee. Veel mensen gaan liever voor een duur exemplaar van een bekend merk, omdat ze dan denken dat de tv bijna levenslang meegaat. Maar is dat wel iets wat je moet willen? Is het niet prettig als je na een paar jaar zonder problemen kunt zeggen: ik ruil mijn televisie in voor een mooier, dunner, zuiniger of groter exemplaar?

Als je een goedkope televisie wilt kopen, dan kan dat gemakkelijk. Als je vijf jaar plezier hebt gehad van een televisie die nog geen €200 heeft gekost, dan is dat nog minder dan €0,20 per dag. Daarvoor kun je nog eens wat veranderen. Als je een heel dure televisie hebt gekocht, dan is dat een stuk minder makkelijk en zul je niet zo snel een nieuwe tv kopen. Doe je dat wel, dan kost het je gewoon veel geld en dat is toch ook zonde.

Een goedkope televisie kopen hoeft niet altijd tweedehands of via kennissen. Als je een beetje slim online zoekt, dan zul je zien dat goedkope televisies ook verkrijgbaar zijn in nieuwstaat, gewoon met garantie. Je komt dan waarschijnlijk wel thuis met een iets minder bekend merk, maar dat hoeft geen indicatie van de kwaliteit te zijn. Wat wel een belangrijk punt is bij een goedkope tv, is het formaat. Des te kleiner het scherm, des te goedkoper de televisie. Als je niet zoveel om grote afmetingen geeft, dan kan dit dus een punt zijn waarop je veel geld kunt besparen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019