Excite

Slimme investering: vakantiehuizen Frankrijk

Heb je wat geld over en zou je dit wel slim willen investeren? Blijf dan vooral ver uit de buurt van de beurs en stop je geld in stenen. Of specifieker: in vakantiehuizen in Frankrijk. In Frankrijk is de huizenmarkt niet zo uitgehold als in Spanje, waardoor een mooi huis nog steeds voor een leuke prijs aangeschaft kan worden. Bijkomend voordeel: in veel gevallen zijn eventuele huurinkomsten vrij van belasting!

Er zijn Nederlanders die al jaren achter elkaar op vakantie gaan naar Frankrijk, maar er nooit aan hebben gedacht om er een eigen vakantiehuis te kopen. Dat is zonde, want een vakantiehuis in Frankrijk is een heel goede investering. Afhankelijk van de locatie kun je al voor een paar duizend euro een stukje grond kopen. Als je ook direct een huisje wilt, dan beginnen de prijzen om en nabij de twintigduizend euro. Niet weinig, maar zeker niet veel.

Wie een vakantiehuis in Frankrijk heeft, zal hier waarschijnlijk niet altijd zelf gebruik van maken. In de periode dat je het huis niet gebruikt, kun je het verhuren. Toegegeven: als je een koopje wilt scoren in Frankrijk, dan zul je er in de meeste gevallen nog wel wat tijd en geld in moeten steken, want niet alle huizen zijn tiptop in orde. Maar als dat eenmaal af is, heb je een prima vakantiewoning waar je per week makkelijk een paar honderd euro huur voor kunt vragen!

Afbeelding: Flickr account Jule_Berlin

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020