Excite

Lekker compact: een smalle wasdroger

Nieuwbouwhuizen beschikken vaak over een grote ruimte voor de wasmachine en de wasdroger. Oudere huizen moeten het vaak met minder doen. Sterker nog, in hele oude huizen is soms niet eens ruimte voor een wasmachine en -droger. Als jij ook niet zoveel ruimte hebt voor je wasmachine en al helemaal niet voor je droger, dan is een smalle wasdroger een uitkomst. Je hoeft dan niet zonder te doen!

Vergelijk prijzen

Via Vergelijk.nl kun je kijken wat een smalle wasdroger kost en de prijzen met elkaar vergelijken. Een mooi voorbeeld van een smalle wasdroger is de Bosch WTE 84103 NL. Deze wasdroger heeft een vulgewicht van maximaal 7 kilo. Omdat het een voorlader is, kun je eventueel de wasmachine er bovenop zetten. Deze wasdroger valt in energieklasse B, helemaal niet gek voor een wasdroger. Deze droger is al verkrijgbaar vanaf €398. Via internet bestellen? Kijk dan altijd of er ook (gratis) thuisbezorgd wordt. Dat kan je veel moeite schelen.

Maak afwegingen

Onder de wasdrogers - en overigens ook onder de wasmachines - is een Miele toch wel het meest gebruikt. Veel mensen die twintig jaar geleden een Miele aanschaften, gebruiken het apparaat nu nog. Aan zo'n wasdroger hangt echter wel een flink prijskaartje: de T 7744 C Softtronic, een smalle droger, heeft een vanafprijs van €899 en eveneens energielabel B. Het maximale vulgewicht is 6 kilo. Wel beschikt de droger onder meer over een elektronische vochtmeter en levert hij de was bijna kreukvrij af. Dat scheelt je natuurlijk wel weer veel tijd!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020