Excite

Snel verhuizen? Verhuiswagen huren!

Snel verhuizen lijkt een utopie, maar is wel degelijk mogelijk, als je het een beetje praktisch aanpakt. Een verhuiswagen huren is een eerste stap. Doe dit op tijd, zodat je nog volop keuze hebt in het type wagen en de mogelijkheden.

De keuze van verhuiswagen hangt helemaal van jouw situatie af. Bekijk hoeveel spullen je hebt en hoe groot de wagen is die je daarvoor zou moeten hebben. Controleer ook welk rijbewijs er nodig is om in zo’n verhuiswagen te mogen rijden. Als de wagen te groot is, dan is de kans aanwezig dat je er een groot rijbewijs voor nodig hebt. Als je dat niet hebt, zul je het toch met een slagje kleiner moeten doen.

Bekijk ook of de wagen van jouw keuze in verschillende uitvoeringen beschikbaar is. Sommige verhuiswagens beschikken over een laadklep en kunnen op die manier het inpakken een stuk eenvoudiger maken. Een verhuiswagen huren met een laadklep is vaak wel ietsje duurder, maar je hebt er ook zeker meer gemak van.

Ga niet direct voor de goedkoopste auto, maar kijk echt naar bovenstaande punten. Het is namelijk zonde als je meerdere keren moet rijden, terwijl je de huisraad ook in één keer mee had kunnen nemen. Verhuiswagens kunnen namelijk wel meer vervoeren, maar ze verbruiken ook meer brandstof. Een goedkope auto huren en vaak rijden is dus zeker geen besparing!

Afbeelding: Flickr account blmurch

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020