Excite

Op welke sites kun je snoepgoed bestellen?

Op internet kun je een heleboel dingen bestellen. Zo ook snoepgoed. Je kunt snoepgoed van verschillende websites bestellen.

Het bestellen van snoepgoed online is redelijk eenvoudig. Op het internet is een groot aanbod aan soorten snoep, groter dan in de meeste winkels. De meeste webshops hebben een eenvoudig bestel- en betaalsysteem en leveren snel.

Wanneer je bijvoorbeeld echte Amerikaanse snoepjes zoekt, kun je beter via internet bestellen. De meeste winkels verkopen dit soort snoep niet. In dit artikel zijn een paar webshops uitgelicht die snoepgoed verkopen.

Candyonline.nl

Candyonline.nl is een snoepwinkel waar men claimt meer dan 3000 soorten snoepgoed te verkopen. Van themasnoep voor bijvoorbeeld Pasen of Kerst tot jellybeans; je vindt het hier. Op deze site is bestellen redelijk eenvoudig. Per kopje zijn alle artikelen die daarin zitten aan te klikken. Wanneer je het desbetreffende snoepgoed wilt bestellen, klik je heel eenvoudig op het product en het komt in je digitale winkelwagentje terecht. Nu alleen nog betalen en je bent klaar. Verzenden gaat ook op duidelijke wijze. Wanneer je voor 16:30 uur hebt besteld, heb je het snoep de volgende morgen in huis. De verzendkosten variëren van bestelde bedragen onder de 49,90 euro voor 5,95 euro tot bestellingen boven de 50 euro voor 2,95 euro. Wanneer je totaalbedrag uitkomt op boven de 75 euro is verzending gratis.

Jamin.nl

Jamin.nl is bekend van de snoepwinkels die je in het hele land kunt vinden. Maar je kunt ook via hun website snoep kopen. Bestellen is eenvoudig: Bij elk soort snoepgoed staat een rode knop, waar je op dient te klikken om gelijk te bestellen. Super simpel. Bovendien levert Jamin ook snel aan huis. Voor 20:00 uur besteld betekent dat je het snoep de volgende morgen aan huis kunt verwachten. De verzendkosten zijn 2,25 euro wanneer het snoep per brievenbuspost verstuurd kan worden en 4,95 euro als pakketpost nodig is. Woon je (in de buurt van) Amersfoort? Dan kun je het ook gratis afhalen bij Jamin.

Toversleutel.nl

Ook de website toversleutel.nl heeft een ruim aanbod in snoep. Ook hier is het snoepgoed onderverdeeld in thema's zoals 'Oud-Hollands'. Bestellen gaat ook hier heel erg eenvoudig. Je kunt direct bestellen of eerst om meer details over het snoep vragen. Wanneer je je snoep hebt besteld zal levering binnen 2 tot 7 werkdagen na ontvangst van de betaling plaatsvinden. De verzendkosten zijn 4,95 euro voor een pakket onder de 10 kilo en tussen de 10 en 30 kilo kost de verzending 6,95 euro.

Genoeg om uit te kiezen dus. En nu maar smullen geblazen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020