Excite

Snoepgoed kopen bij een groothandel

Snoepgoed groothandel

Bedrijven kunnen snoepgoed inkopen bij een groothandel. Dit is een groot voordeel, want het is veel goedkoper dan het in te kopen in de retailsector en vaak kun je het in grootverpakkingen kopen. Erg handig, want dan heb je snoepgoed voor al je personeel of een voorraadje voor bijvoorbeeld tijdens een bedrijfsuitje. Er zijn veel verschillende groothandels voor snoepgoed en vaak kun je er alleen heen wanneer je een KvK-nummer hebt. Sommige groothandels hebben zelfs nog specifiekere eisen, zoals het soort bedrijf dat je hebt. Hieronder vind je een overzicht van groothandelaren van snoepgoed.

Sweet&Candy

Sweet&Candy is een groothandel in Deventer. Je moet klant zijn van de winkel om er heen te mogen of om online te bestellen. Klant worden kan heel makkelijk door je online aan te melden en je KvK-nummer achter te laten. Ook heeft de groothandel altijd speciale seizoensartikelen. Erg handig voor bijvoorbeeld Pasen of Kerst!

Voordeelsnoep

Ook Voordeelsnoep is een groothandel in snoepgoed. Deze groothandel heeft voornamelijk snoepgoed uit Duitsland, zoals het chocolademerk Milka. Alleen winkels, markthandelaren, outletwinkels, pompstations en supermarkten kunnen snoep kopen bij Voordeelsnoep. Er zijn altijd speciale aanbiedingen, zodat je tegen een nog voordeligere prijs snoep kunt bestellen.

Makro

Makro is een groothandel waar je eigenlijk alles kunt inkopen en je kunt er dus ook snoepgoed vinden. Wanneer je verschillende dingen nodig hebt, waaronder snoepgoed, kun je dus best eens een bezoekje aan de Makro brengen. Je hebt hier wel een speciale pas voor nodig en deze kun je alleen krijgen als ondernemer. Je kunt vervolgens met z'n tweetjes naar de winkel gaan. Let wel goed op de prijs: bij de Makro is niet alles goedkoper dan in de supermarkt. Dit kan dus ook voor het snoepgoed gelden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020