Excite

Sony Ericsson Xperia: beleef je telefoon

Een telefoon waarmee je echt alles kunt doen en die je ook nog eens op de allerbeste manier bijstaat? Dat is precies wat je krijgt als je de Sony Ericcson Xperia aanschaft. De Sony Ericsson Xperia is een telefoon die je helemaal aan kunt passen naar je eigen stijl. Dit begint al bij de lay-out: de uitstraling van het displaypanel kan volledig worden ingesteld volgens jouw voorkeuren, waardoor je snel en gemakkelijk toegang hebt tot de applicaties die voor jou van belang zijn!

Natuurlijk is dat niet het enige dat mogelijk is met de Sony Ericsson Xperia. Je kunt de mogelijkheden van de Experia uitbreiden met bijvoorbeeld BlackBerry Connect of Wayfinder Navigator. Die laatste applicatie zorgt ervoor dat je nooit meer de weg kwijt raakt. Ook een videogesprek is met de Sony Ericsson Xperia heel gemakkelijk, evenals het opnemen van filmpjes.

Dankzij de goede verbindingen kun je met de Sony Ericsson Xperia overal internet hebben. Ook als zakelijk toestel is het dus een geslaagde keuze. Je hebt overal internet, het browsen werkt heel gemakkelijk en je kunt rechtstreeks mail naar je telefoon laten verzenden. Reageren kan natuurlijk ook, dan hoeft niemand lang op jouw reactie te wachten.

Het design van de Sony Ericsson Xperia is ergonomisch én uniek. Dit maakt het toestel tot een gsm met veel charme!

Afbeelding: Sony Ericsson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020