Excite

Sony Ericsson Z55I: modebewuste telefoon

De Sony Ericsson Z55I is een mobiele telefoon met een fraai uiterlijk. Het apparaat heeft een roze kleur en lijkt een beetje op een diamant, hierdoor is het een perfecte gsm voor de vrouwen onder ons. Ook heeft de Sony Ericsson een mooie 3.1 Megapixel camera, die in het design is verwerkt waardoor de lens amper opvalt.

Een andere functie van de Sony Ericsson Z55I is de Gesture Control. Je kunt telefoontjes met een simpele handbeweging afwijzen. Hierdoor is de mobiele telefoon makkelijk te bedienen en het apparaat is dan ook erg toegankelijk. Ook leuk is dat je een radio en MP3 speler op de gsm hebt zitten. Eventueel kun je de telefoon uitbreiden met meer opslagruimte, zodat je lekker veel nummers kunt opslaan. De telefoon kan 307 uur standby staan en je kunt er zo’n 9 uur nonstop mee bellen voordat je de accu opnieuw moet opladen.

De mobiele telefoon heeft ook een mooie functie voor de echte modeliefhebbers. Zij kunnen namelijk het design van de gsm aanpassen door de thema’s te veranderen. Je kunt zelfs op de kalender aangeven wanneer de stijl anders moet worden. Hierdoor kan je telefoon automatisch worden aangepast aan bepaalde speciale gelegenheden.

De Sony Ericsson Z55I kun je in verschillende telefoonwinkels kopen. Ook op internet zijn talloze opties om de gsm aan te schaffen. Pas wel altijd goed op, want niet alle webshops zijn even betrouwbaar.

Afbeelding: Sony Ericsson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020