Excite

Sony Erikson C309: veel voor weinig!

Wie op zoek is naar een telefoon die veel waar biedt voor relatief weinig geld, heeft aan een Sony Erikson C309 zeker een goede. Deze telefoon ziet er mooi uit, is lekker compact en heeft bovendien veel functionaliteiten. Daar bovenop komt nog dat de Sony Erikson C309 gewoon een prachtig kleurenscherm heeft, waar je prima mee uit de voeten kunt!

De belangrijkste feature van de Sony Erikson C309 is toch wel de geweldige camera. De Sony Erikson C309 is uitgerust met een 8.1 megapixel camera die gemakkelijk te bedienen is. Hiermee kun je haarscherpe foto’s maken, die soms zelfs nog beter zijn dan wanneer je ze met een gewone camera gemaakt zou hebben. Opslaan is ook geen enkel probleem, want dankzij de Memory Stick Memo kaart die in het apparaat zit, heb je altijd genoeg geheugen. Ben je aan meer toe, dan vervang je gewoon je kaart voor een grotere geheugenkaart.

Natuurlijk heeft de Sony Erikson C309 nog meer dan alleen een goede camera. De telefoon is ook uitgerust met bluetooth, kan polifonische ringtones afspelen, heeft Java en is bovendien uitgerust met GPS. Bovendien is het nog een heerlijk compact toestel ook: slechts 18 mm dik. Hierdoor weegt de Sony Erikson C309 maar 136 gram en kun je hem dus prima meenemen. De prijzen van dit telefoontje verschillen per verkoper, maar je doet er bij telefoons altijd goed aan om de verschillende mogelijkheden op een rijtje te zetten. Dat scheelt je uiteindelijk altijd geld!

Afbeelding: Sony Ericsson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020