Excite

Spullen opbergen: opslagplaats huren

Soms ontkom je er niet aan: dan moet je een opslagplaats huren. Dit kan bijvoorbeeld nuttig zijn voor bedrijven, die niet alle papieren in het kantoor kwijt kunnen. Zij kunnen dan de papieren die jaren oud zijn opslaan. Ook als je te maken hebt met een verhuizing kan een opslagplaats zeer de moeite waard zijn. Je kunt je spullen dan opslaan, ook wanneer je even geen ruimte hebt vanwege het klussen, of omdat je nog geen nieuwe ruimte hebt gevonden.

Een opslagplaats kan dus erg nuttig zijn. Je kunt een opslagplaats bij veel bedrijven huren. Het makkelijkste is dan natuurlijk om een opslagplaats bij jou in de buurt te huren. Je kunt er dan immers gemakkelijk heen en je hebt geen enorme reiskosten.

Let altijd goed op de voorwaarden wanneer je een opslagplaats huurt. Hoe zit het wanneer je de ruimte langer moet huren en wat gebeurt er bij eventuele schade? Zorg dat je op de hoogte van de voorwaarden, zodat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Kies eventueel zelfs voor een ander bedrijf wanneer de voorwaarden je niet aanspreken.

Het kan handig zijn om een aanvullende verzekering af te sluiten wanneer je een opslagplaats huurt. Bij eventuele schade of diefstal weet je dan tenminste zeker dat je de kosten terugkrijgt.

Afbeelding: Flickr account littlesister

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020