Excite

Een stenen tuinmeubel: uniek en onderhoudsvriendelijk

Wil je van je tuin een absolute blikvanger maken met het installatie van een stenen tuinmeubel? Zowel bij de aanschaf als het onderhoud van een stenen tuinmeubel, moet je met enkele tips en raadgevingen beslist rekening houden om zo lang mogelijk van je stenen tuinmeubel te genieten.

Stenen tuinmeubel voornamelijk uit graniet

Een stenen tuinmeubel wordt hoofdzakelijk gemaakt uit graniet. Dit materiaal biedt eindeloze mogelijkheden op het vlak van zowel vormgeving als combinaties. Graniet leent zich immers uitstekend voor het vervaardigen van allerlei verrassende combinaties. Speciale bewerkingen van graniet, zoals zoeten en harden, zorgen voor opmerkelijke en eigentijdse creaties.

Graniet is puur natuur en uniek

Graniet is puur natuur en heeft zowel een uniek en levendig design. Dit materiaal is daardoor erg functioneel en duurzaam, ook voor de productie van een stenen tuinmeubel. Geen twee stenen tuinmeubelen zijn dezelfde. Graniet is immers het product van een geografisch proces, als gevolg van aardbevingen en vulkanische uitbarstingen. Deze bepalen dan ook in belangrijke mate het uiterlijk van een stenen tuinmeubel.

Bestand tegen alle weersomstandigheden

Door zijn natuurlijk karakter is een stenen tuinmeubel uit graniet vorstbestendig en bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden. Graniet heeft ook een opvallend lage absorptiegraad. Met een stenen tuinmeubel uit graniet loop je dan ook bijzonder weinig risico op vlekvorming en andere beschadigingen.

Stenen tuinmeubel onderhoudsvriendelijk

Een stenen tuinmeubel uit graniet is ook onderhoudsvriendelijk. Gebruik voor het onderhoud uitsluitend lauw water met een speciaal voor stenen tuinmeubelen ontworpen reinigingsmiddel. Gebruik hiervoor nooit de klassieke reinigingsmiddelen. Deze bevatten teveel zuren, de grootste vijand van een stenen tuinmeubel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020