Excite

Stephen King boeken: aanraders

Stephen King boeken zijn immens populair. De auteur staat bekend om zijn horrorboeken. Behalve horror heeft hij trouwens ook fantasy en drama geschreven. Hij is dus van meerdere markten thuis. Zijn boeken zijn bij een groot publiek bekend. Niet alleen vanwege de bizarre situaties, maar ook door de realistisch beschreven personages.

Duma

Duma is een boek dat zich afspeelt in Florida. De hoofdrol is weggelegd voor een schilder die zijn arm is kwijtgeraakt. Zijn fantoomarm bezorgt hem echter veel problemen.

Mobiel

Wat als iedereen met een mobiele telefoon helemaal doordraait en aan het moorden gaat? En wat als jij geen mobiel hebt, maar je zoon wel? Een enge gedachte, die in het boek 'mobiel' werkelijkheid wordt.

Cujo

Cujo gaat over een Sint-Bernardhond die hondsdol wordt. Het dier wordt door een vleermuis gebeten en is vanaf dat moment omgeslagen in een moordlustig beest.

Carrie

Carrie gaat over een meisje dat objecten met haar gedachten kan verplaatsen. Als ze vreselijk wordt vernederd tijdens het schoolfeest besluit ze om wraak te nemen op haar klasgenoten.

Stephen King boeken kopen

Stephen King boeken zijn overal wel te koop. Elke boekhandel heeft wel enkele titels beschikbaar. Ook op bol.com kun je makkelijk de boeken van King kopen. Daar worden ook vaak tweedehandsexemplaren aangeboden. Voor leuke acties kun je terecht op de Stephen King fanclub: stephenking.nl. Hier zijn ook vaak bijzondere uitgaven van de boeken te vinden. Als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief blijf je daarbij volledig op de hoogte van het laatste Stephen King nieuws.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020