Excite

Voordelig rijden: stockverkoop fietsen

Nederland is hét fietsland van Europa. Bijna iedereen heeft hier tenminste één fiets en op het moment dat die niet meer voldoet, wordt er bijna zonder aarzeling een nieuwe gekocht. Dat kan soms best even schrikken zijn, want als je tien jaar terug je laatste fiets kocht, dan zie je dat je nu al snel in euro's betaalt, wat je destijds in guldens betaalde. Je hoeft echter niet zo duur uit te zijn. Je kunt ook een stockverkoop voor fietsen bezoeken en veel voordeliger iets op de kop tikken.

Wat is een stockverkoop?

Een stockverkoop voor fietsen is eigenlijk niets anders dan een grote magazijnuitverkoop. Met fietsen. Je hebt ze ook wel eens voor meubels en kleding. Vaak zijn de producten uit een dergelijke stockverkoop afkomstig uit het magazijn en horen ze eigenlijk bij het vorige seizoen. De winkel wil graag weer ruimte maken voor producten van het nieuwe seizoen en houdt daarom uitverkoop. De prijzen zijn een stuk lager dan normaal gesproken, terwijl je toch iets nieuws koopt. In de meeste gevallen krijg je ook gewoon garantie. Dat een fiets niet helemaal meer van dit seizoen is, maakt weinig uit: fietsen zijn over het algemeen maar weinig modegevoelig.

Bezoek een stockverkoop

Als je wilt weten wanneer er bij jou in de buurt een stockverkoop is, dan kun je dit navragen bij bijvoorbeeld de fietsenhandel in de buurt. Je kunt ook op Stockverkoopadressen.com kijken. Hier vind je allerlei data van stockverkopen, van fietsen, maar ook van andere producten. Controleer altijd even of je je vooraf op moet geven!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021