Excite

Stuur liedjes naar je mobiele telefoon

Als je liedjes op je computer hebt staan en ze graag op je mobiel wil zetten, bijvoorbeeld omdat je ze wilt afluisteren of als ringtone wilt gebruiken, dan zijn er verschillende manieren om dit te doen. Liedjes naar je mobiel sturen kan bijvoorbeeld met een speciale kabel die bij de meeste mobiele telefoons wordt geleverd. Je kunt hiermee de pc en de gsm met elkaar verbinden en zo de liedjes oversturen.

Sommige computers kunnen ook een Bluetooth functie hebben. Als je deze aanzet en die van je mobiel ook kun je ook liedjes naar je mobiel sturen. Dit is erg gemakkelijk. Bluetooth is ook handig om liedjes van de ene naar de andere mobiel te sturen. Leuk wanneer je een nummer ziet dat een kennis van je op zijn gsm heeft staan, die je zelf ook wel wilt hebben.

Pas wel op als je liedjes naar je mobiel stuurt met Bluetooth. Werk alleen samen met mensen die je echt kent en zet Bluetooth ook altijd weer uit na afloop. Wanneer je dit niet doet, kunnen mensen misbruik maken van je mobiel. Je zou niet de eerste zijn die een naar virus op zijn gsm krijgt, dus let heel goed op.

Afbeelding: Flickr, gebruiker compujeramy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020