Excite

Swingende ringtones

Er worden vaak leuke ringtones aangeboden, bijvoorbeeld op televisie. Pas hier echter goed mee op. Vaak zijn het abonnementen, wat betekent dat je maandelijks een vast bedrag kwijt bent. Het is dus heel belangrijk om goed te kijken wat een ringtone kost. Lees dus altijd de letters, zeker de kleine letters.

Op internet kun je ook veel ringtones vinden. Sommige ervan zijn gratis te downloaden en je kunt ze dan via een kabeltje op je mobiel zetten. Het kost doorgaans amper moeite en hoeft er geen geld voor te betalen. Er zijn ook sites die wel geld kosten. Hierbij is het ook heel erg belangrijk dat je goed de voorwaarden leest, zodat je weet hoeveel geld het kost en of je aan een abonnement vast zit.

Als je een Smartphone hebt, kun je ook daarmee op het internet en zo leuke ringtones downloaden. Het is ook mogelijk om met een Smartphone een applicatie te downloaden waarmee je weer leuke ringtones kunt binnenhalen.

Op iedere mobiele telefoon staan sowieso nog een aantal standaard ringtones. Deze kun je natuurlijk ook instellen als je beltoon. Misschien zit er wel iets leuks voor je tussen. Dat scheelt een hoop gedoe met downloaden. Als je echter toch iets speciaals wilt, dan zul je niet genoeg hebben aan de standaard melodietjes.

Afbeelding: Flickr, gebruiker cdharrison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020