Excite

Een tattoo op je onderarm

Je onderarm is een opvallende plek en er zijn mensen die daar graag een tattoo willen zetten. Dit wordt niet door iedereen aangeraden, omdat het ook een plek is die problemen kan opleveren. Wanneer je bijvoorbeeld ergens wilt werken, bestaat de kans dat je geen zichtbare tattoo's mag hebben. Een tattoo op je onderarm is met een T-shirt al snel zichtbaar. Toch zijn er ook banen waarbij je je geen enkele zorgen hoeft te maken.

Pijnlijk?

Je armen zijn redelijk wat gewend, omdat ze vaak worden blootgesteld. Er zijn echter wel wat plekken bij je onderarm die bekend staan als pijnlijk. Denk bijvoorbeeld aan je elleboog. Een andere plek die best pijnlijk is, is de binnenkant van je arm. De buitenkant is veel meer gewend. Ook kan de binnenkant van je onderarm de dagen na het zetten van de tattoo nog last hebben, bijvoorbeeld wanneer je je spieren spant als je iets moet tillen. Let hier dus op, bijvoorbeeld tijdens je werk.

Ontwerp

Er zijn allerlei soorten tattoo's mogelijk op je onderarm. Je kunt kiezen voor iets heel groots, zoals een afbeelding van een dier. Ook kun je kiezen voor tribals of versieringen die om je arm heen kronkelen. Het is natuurlijk ook mogelijk om een sleeve te laten zetten. Dat is een tattoo die je hele arm bedekt, inclusief je onderarm. Let wel op dat een sleeve vaak niet in één keer wordt gezet, maar in meerdere sessies. Ook is een sleeve ontzettend prijzig, ook daar dien je rekening mee te houden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021