Excite

Een tattoo met sterren laten zetten?

Een tattoo met sterren wordt tegenwoordig steeds vaker gezet. Mensen laten een tattoo zetten met bijvoorbeeld twee of drie sterren, of kiezen voor een enkele ster. Er zijn wat bekende mensen met sterren als tattoo's, denk aan Sterretje van Oh Oh Cherso of het meisje uit België dat in slaap viel en haar hele gezicht vol sterren had staan. Een sterretje op je lichaam zetten is doorgaans niet moeilijk, maar het moet wel goed gebeuren. De ster moet er goed uit zien, met alle punten even groot.

Hoeveel sterren?

Je kunt kiezen voor één ster, of een heleboel. Misschien heeft elke ster een bepaalde betekenis en kies je daarom voor een bepaald aantal sterren. Zorg dat het in ieder geval een aantal wordt waar jij je goed bij voelt.

Waar laat je de tattoo zetten?

Het is helemaal aan jou om te beslissen waar de tattoo wordt gezet. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een plek die iedereen snel kan zien, maar ook voor een plek waar de tattoo minder opvalt. Dat kun je bijvoorbeeld doen wanneer het voor jou een persoonlijke betekenis heeft en je niet vindt dat iedereen het hoeft te zien. Het is ook raadzaam om rekening te houden met je baan. Lang niet overal worden zichtbare tattoo's geaccepteerd.

Ontwerp zoeken

Een ster kan vrij simpel zijn, maar toch is het handig een ontwerp te zoeken. Wil je een dikke lijn, een enkele lijn of misschien een dubbele? Wordt de ster ingekleurd of niet? Is het een simpele ster met vijf punten of juist met meer punten? Bedenk dus goed wat de mogelijkheden zoal zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021