Excite

Verschillende tattoo stijlen

Er zijn veel verschillende tatoeage stijlen beschikbaar. Als je weet welke stijl je mooi vindt, kun je al makkelijker bedenken wat je zoal op je lichaam wilt. Uiteraard zijn er nog veel meer stijlen en het is soms zelfs mogelijk verschillende stijlen met elkaar te combineren. Overleg met de tatoeage-artiest wat zoal mogelijk is.

Tribal

Tribal betekent letterlijk 'van een stam' en die naam is ontstaan door de stammen die tatoeages zetten, zoals bijvoorbeeld in Nieuw-Zeeland geregeld gebeurt. Een tribal is vaak zwart en hebben allerlei fantasyvormen. Vaak zijn de lijnen vrij dik maar dat hoeft niet altijd het geval te zijn. Sommige mensen laten een dier in de tribalvorm tatoeëren.

Fineline

Fineline tatoeages zijn tatoeages die veel details hebben en met kleine lijntjes zijn gemaakt. Vaak kunnen die tatoeages er heel stijlvol uitzien of zijn ze interessant voor het vrouwelijke publiek. Een voorbeeld kan bijvoorbeeld een klimop met bloemetjes zijn.

Realistic

Een realistic tatoeage is een tatoeage die er heel realistisch uitziet. Dit wordt bijvoorbeeld vaak gekozen bij portretten of tatoeages van planten of dieren.

Black and gray

Black and gray tatoeages zijn zwart en hebben ook veel grijstinten. Met de grijstinten kunnen mooie schaduwen worden gemaakt, waardoor de tatoeage echt op de huid lijkt te liggen. Denk bijvoorbeeld aan een spin, waarvan het net lijkt alsof hij op het lichaam loopt.

Japans

Bij de Japanse stijl kun je denken aan Japanse tekens, maar dat is niet het enige wat erbij hoort. Je kunt ook denken aan koikarpers of Japanse draken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021