Excite

Hoe kun je een tattoo weg laten halen?

Er zijn talloze redenen te bedenken om een tattoo weg te laten halen. Misschien ben je nu toch niet meer zo blij met het ontwerp, of past het niet meer bij je. Misschien heb je de tattoo altijd al lelijk gevonden omdat hij slecht is gezet of misschien doet de tatoeage je denken aan een vervelende periode. Wat de reden ook is: jij wilt je tattoo niet meer. En hoewel er altijd wordt gezegd dat een tattoo voor eeuwig is, zijn er manieren om er toch vanaf te komen.

Laseren

De bekendste manier om van een tattoo af te komen, is door te laseren. Dat is niet gemakkelijk en vaak heb je meerdere sessies nodig om echt van je tattoo af te komen. Ook blijf je het altijd wel een beetje zien en sommige kleuren zijn moeilijker weg te laseren dan anderen. Behalve dat het moeilijk is, is het laseren ook erg prijzig en wordt door veel mensen gezegd dat het ook behoorlijk pijnlijk is: pijnlijker dan het laten zetten van de tattoo.

Cover-up

Een cover-up is een tattoo over een tattoo heen. Er zijn tattoo-artiesten die daar heel erg goed in zijn: je ziet de oorspronkelijke tattoo echt niet meer. Een cover-up kan meerdere sessies duren, omdat je soms de oude tattoo nog door de nieuwe kunt zien. Een cover-up is vooral handig wanneer je bijvoorbeeld een naam op je lichaam hebt staan, of wanneer je de tattoo echt lelijk vindt en graag iets anders erover heen wilt. Je kunt je hierover bij een tattooshop laten informeren.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021