Excite

Telefoon en muziek

Veel telefoons hebben tegenwoordig een functie waarmee je mp3tjes kunt afspelen. Ook krijg je bij aankoop vaak een koptelefoon die je in je mobiel kunt stoppen. Zo kun je lekker in de trein of bus naar je muziek luisteren, zonder dat iemand er last van heeft. Telefoon en muziek is dus iets wat de laatste tijd steeds beter samen gaat.

Om muziek op je telefoon te kunnen krijgen, zijn er verschillende opties. Je kunt ervoor kiezen om ze vanaf je computer naar je mobiel te versturen. Dit kan met een kabel die bij je telefoon wordt geleverd. Ook kun je nummers downloaden via internet, wanneer je een mobiel hebt met internet.

Telefoon muziek is ook heel erg makkelijk te krijgen via Bluetooth. Wanneer iemand in je omgeving een leuk nummer op zijn gsm heeft, kun je Bluetooth aanzetten en het bestand op deze manier op je telefoon krijgen. Dit werkt erg makkelijk en je kunt zo de muziek op je telefoon snel uitbreiden.

Pas altijd op voor de gevaren. Je kunt muziek op je telefoon krijgen via Bluetooth, maar dit betekent dat er ook virussen meegestuurd kunnen worden. Houd er ook altijd rekening mee dat je niet alle muziek gratis legaal kunt krijgen. Wanneer je illegaal aan muziek komt, is de kans aanwezig dat er maatregelen worden genomen. Zorg dus dat je op de hoogte bent van de regels en dat je weet wat er precies mag.

Afbeelding: Flickr, gebruiker fsse-info

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020