Excite

Telefoon en Walkman in één: Sony Ericson w910

Je kunt de Sony Ericson w910 in de kleuren Hearty Red en Noble black kopen. Dit zijn twee fraaie kleuren die meteen opvallen. De mobiele telefoon is niet alleen handig om lekker mee te bellen: je kunt er ook muziek op afspelen. Je kunt je eigen playlist samenstellen en eventueel nieuwe nummers downloaden via het internet.

Via je PC kun je met een speciaal programma je muziek van cd’s converteren voor op de mobiele telefoon van Sony Ericson. Je hebt een capaciteit van zo’n 900 tracks op het apparaat en dit kan eventueel nog worden uitgebreid. Standaard krijg je 1 gig aan geheugen mee op een MicroSD kaart.

Het is ook makkelijk om de Sony Ericson W910 te gebruiken. Het apparaat reageert namelijk op bewegingen. Als je de telefoon naar rechts beweegt ga je bijvoorbeeld naar de volgende track. Erg handig. Je kunt natuurlijk ook de knoppen gebruiken van je toestel, als je dat makkelijker vindt.

Behalve de muziek die je kunt beluisteren heeft de telefoon nog meer opties. Zo kun je tot twintig minuten afspelen, zit er een agenda op en kun je natuurlijk bellen en smsen. De telefoon is slechts 86 gram en daardoor heel makkelijk mee te nemen.

Afbeelding: Sony Ericsson

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020