Excite

Mobiele telefoon kopen: handige tips

Een mobiele telefoon kopen is best wel lastig. Er zijn zoveel mooie toestellen en goede merken, dat het soms wat moeilijk is om te zien wat nu écht een goed toestel is en waar je nu helemaal perfect mee uit de voeten kunt. Daarom hebben wij wat handige tips voor je opgesteld, waarmee je je voordeel kunt doen.

Wat wil je?

Als je een telefoon wilt kopen, dan heb je grofweg drie mogelijkheden: je koopt een losse telefoon en sluit hier een SIM-only abonnement bij af, je sluit een abonnement af en krijgt hier een (bijna) gratis telefoon bij of je koopt een pakket met een telefoon en een Prepaid tegoed. Voor een losse telefoon betaal je vaak meer dan een telefoon in een pakket, maar prepaid bellen is best duur en als je een abonnement neemt dat twee jaar loopt, dan kan het ook zo zijn dat je je toestel in die looptijd wel drie keer betaalt. Het is echter wel fijn om vooraf vast te weten wat je ongeveer wilt, zodat je daar je keuzemogelijkheden op af kunt stemmen.

Uiterlijk en functionaliteiten

Bij een telefoon kopen is het belangrijk dat je een telefoon kiest die je helemaal aanspreekt. Waarschijnlijk gebruik je het toestel straks dagelijks en dan wil je natuurlijk wel dat het er een beetje mooi uitziet en dat het prettig werkt. Vergelijk functionaliteiten met elkaar en kijk niet naar welk toestel het meeste kan, maar naar welk toestel het meest aan jouw wensen en eisen beantwoordt!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020